Publisert av: ellenskunstfoto | april 28, 2012

Lammelår søndags middag

Lammelår nydelig middag.

I fjor høst plukket jeg mye gultrompet kantarell. Kantarellen renser jeg nyplukket og koker litt med vann ca 3 min. Soppen fryser jeg med kraft til senere bruk.

Jeg har soppkraft av høstkantareller i steke form sammen med grønnsaker. Løk, purre, stilk av brokoli, stilker av aspargis, tomat, sopp og squash.

Rose pepper, salt og annet krydder. Jeg legger litt meierismørr på.

Stek lamme låret på vanlig måte ca 3 timer på 200 grader jeg skrur litt ned til 180 grader.

Se andre oppskrifter.

Pakk lammelåret inn i tinfolie og håndkler, til alt er klart.

Saus. Ta skyen og grønnsakene i en kjele, bruk stavmikser og lag en grøt. Tilsett litt fløte smak til med litt rødvin og krydder.

Kan bli litt rar konsistens og farge, men nydelig smak.  prøv deg frem, lykke til.

Lavkarbo mat. Mat med lite sukker og andre tilsetninger som vegetabilsk olje.

Hilsen www.ellens.no

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: