Publisert av: ellenskunstfoto | februar 20, 2011

Bacalao med og uten poteter

Bilde lavkarbo mat. Klippfisk

Familie selskap på bacalao. Til 7 stykker, 2 eller 3 pakker 1 kg klippfisk fra fiskemannen vannes ut i ca 20 timer. jeg brukte 2, det er ganske dyrt.

1 kg klippfisk

1,50 kg poteter skrelles og skæres i tynne  skiver.

4 løk deles i skiver

I stor glass tomatpurre

2 bokkser hakkede tomater

1 boks hermetiske paprika

1 rød pepper

1 glass svarte oliven, hell av vannet.

2 dl vann

5 dl Oliven olje 

leg alt lagvis og kok ca en time til potetene er møre.

Jeg spiser lav karbo mat  og laget en liten kjele uten poteter. I steden for poteter tok jeg squash. Det ble godt, kansje litt lite salt og pepper.

Bilde bacalao.  planlegg til neste helg. Hilsen www.ellens.no

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: