Publisert av: ellenskunstfoto | januar 15, 2011

Søndags middag med sopp

  

 Edelgris, Svinesteik. Jeg har tatt opp fra fryseren forvellet svart tropetsopp og kantareller.  Dette blir saus, legg i formen sopp, løk og bacon hell i et glass vann, legg steiken over. Jeg hadde tørket gul trompet sopp som ble strøde på, sammen med salt, pepper og ribbe krydder kjøpt på apoteket.  Jeg stekte alt i ovnen ca 3 timer på 200 grader.

 Løft av steken og pakk den inn i tinnfolie, min bacon på ribba ble ikke sprø. Hell resten i en kjele, bruk stavmikser smak til med salt.

Serveres med surkål og brokoli. Et nydelig søndags måltid. Jeg stekte 2 steker vi var 10 stk,  og alle likte smaken på sausen.

Mat med lite karbohydrater.  velbekomme hilsen www.ellens.no


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: