Publisert av: ellenskunstfoto | desember 15, 2010

Brød uten gluten. lav karbo

BRØD:

  • 4 egg
  • 3 spiseskjeer god olje
  • ca. 1/2 boks creme fraiche eller kesam
  • en full spiseskje med bakepulver

 

  • ca 50 g linfrø (males)
  • ca 50 g sesamfrø (males)
  • ca 50 g solsikkefrø (males)
  • ca 50 g mandler (males)
  • ca 50 g valnøtter (males)

 

  • ca 50 g solsikkefrø, gresskarfrø eller valnøtter ( skal ikke males)

 

  • 3 spiseskjeer husk

 
Viktig at deigen blandes godt med kjøkkenmaskin.
 
stekes på nederete rille 180 grader i 1 time.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: