Publisert av: ellenskunstfoto | februar 26, 2010

Gamle dager

 

Gamle dager.

Jeg ble inspirert fra skrivingen i går. Hva generasjoner opplever og som blir historie, jeg tror ikke vikingene tenkte på historien vi har arvet av dem da di reiste rundt på sine tokter. Jeg tenker at vi må leve slik at våre etterkommere skal være stolte av den historien vi skaper. Men hvordan hadde filmene hvert hvis ingen hadde kriget og vært pirater.

Viking hjelmen er den fineste som er funnet i Europa, bilde er tatt på viking museet på Borg i Lofoten. For meg ble det en overraskelse at den er kopi av en hjelm som er funnet på norderhov.

Telefonkiosken ble en kjekk oppfinnelse, her kunne en ringe hjem å fortelle en historie om hvor en befant seg i verden.  En puttet på penger og ringte hjem til mor eller til kjæresten. Mobilen tokk over og nå snakker vi i tlf på bussen, hos frisøren og når vi er og handler ja over alt. Vi har tlf. med oss hele døgnet. Hva! ringer du mens jeg sitter på do? Jeg skal ikke kjøpe noe.

De gamle konene satt hjemme og strikket og var besteforeldre, og de husket så godt da bilen kom til Norge, og hesten ble overflødig.

Hva blir vår historie

Ellens.no

 


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: